MH Pipeworks Oy tutuksi

Joustava ja asiakasta kuunteleva putkityöyritys

MH Pipeworks Oy on perustettu vuonna 2019 ja kasvu on ollut tasaisen hyvää. Yrityksessä työskentelee 7 asentajaa ja palvelemme ympäri Suomen. 

Suurin osa asentajistamme on myös hitsaustaitoisia ja porukkaamme kuuluu niin nuorempia, kuin kokeneempia asentajia. 

Olemme joustavasti toimiva yritys ja ennen kaikkea työskentelemme asiakkaan toiveiden mukaan. 

MH Pipeworks tunnetaan yrityksenä, joka tekee työt sovitusti ja aikataulussa pysyen!

Mika Ryynänen, MH Pipeworks Oy yrittäjä

Valmistuin itse aikanaan ammattikoulusta lvi-asentajaksi mutta yhden kesän ollessani teollisuus putkifirman töissä olin varma, että suuntaan teollisuuspuolelle tulevaisuudessa.

Armeija välissä ja siitä melkein saman tien päädyin keski-suomalaiseen teollisuusputkiyritykseen asentajaksi. Siellä vietin noin 5 vuotta, josta vaihdoin toiseen Keski-Suomessa toimivaan firmaan. Myös kyseisessä firmassa palvelin noin 6 vuotta joista 5 vuotta työnjohtajana. Tuohon reiluun kymmeneen vuoteen mahtui lukemattomia reissutöitä Suomessa sekä ulkomailla.Pääkaupunkiseudulla vedin isojakin projekteja työnjohtajana onnistuneesti maaliin asti.

Näiden vuosien jälkeen tulin kotiseudulle Etelä-Karjalaan työnjohtajaksi ja siellä noin 2 vuotta meni vetäen mm. kartonkikoneen kiertovoitelu uusintaa lähialueen tehtaalle.

Tämän jälkeen lähdin yrittäjäksi ja en koskaan ajatellut, että yritys kasvaisi edes tähän mittakaavaan. Kysynnässä on ollut tasaista nousua ja ymmärsin, etten enää selviä yksin, jolloin ystävistäni tuli mieleen Henri joka pystyisi jakamaan vastuuta kanssani.

Tämä vastuun jakaminen sen takia, että yrityksen pyörittäminen vaatii paljon muutakin työtä kuin itse työnteon ja itse suoraan sanottuna pidän todella paljon olla työmaalla asentamassa ja olla näyttämässä esimerkkiä asentajille. Työnjako meillä Henrin kanssa on selkeä, hän hoitaa talouspuolta ja minä täysin työpuolen.

Tämä on ollut yksi parhaista ratkaisuista elämäni aikana!

Meidän porukka koostuu niin nuorista kuin myös vanhemmista kokeneista asentajista ja on todella hyvä asennusporukka kaiken kaikkiaan. Joustamme puolin ja toisin ja ennen kaikkea työmaalla toimitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja kaikki asiat tehdään sovitusti ja aikatauluissa pysyen.

Vuosien varrelle mahtuu paljon poikkeuksellisia aikoja esim korona, teollisuuslakot yms mikä on pienentänyt työkuormaa ja sitä mukaan yrityksen kasvua mutta siitä huolimatta olemme olleet työllistettyjä ja yritys on kasvanut.

Töitä ei tule itsestään vaan se vaati kovan pohjatyön ja ennen kaikkea onnistuneen työsuorituksen. Näissä olemme mielestäni onnistuneet hyvin.